Gintaras Vysockis

PPA Narys

Kvalifikacija ir pasiekimai:

Esu profesionalus diplomuotas pirtininkas.

• 2024 metais – pabaigiau „ART OF BEAUTY“ mokyklą, kur įgijau profesionalaus Pirtininko diplomą.
  • 2024 metais – VII-ose Lietuvos pirties mėgėjų vanojimo varžytuvėse laimėjau I–ąją vietą.
  • 2024 metais – XI Lietuvos čempionatas „Gintarinė Baltija“ finalo dalyvis.

Paslaugos

Įgytos profesionalaus pirtininko žinios suteikia teisę man dirbti SPA centruose esančiose pirtyse, tradicinėse pirtyse, kuriose galiu suteikti unikalias ir individualias pirties paslaugas. Taip pat galiu prižiūrėti pirties veiklą ir suteikti išskirtines pirties ritualo patirtis svečiams.

Pirtyse dirbu su įvairaus dydžio žmonių grupėms, tai gali būti individuali procedūra vienam žmogui ar pirties programa grupei žmonių.
Pirties programos: edukacinės, pažintinės, tradicinės, proginės.

Apie save

Esu „Gintarinė Pirtis“ įkūrėjas ir unikalios pirties programos „Gintarinis Rytas“ autorius.

Aktyviai dalyvauju visuose Lietuvoje organizuojamuose su pirties veikla susijusiuose renginiuose ir varžytuvėse. Pastoviai gilinu savo pirtininko žinias, bendraudamas su profesionaliais pirtininkais bei dalyvaudamas pirties seminaruose, varžytuvėse.

Pirtis, buvusi mano hobiu, su kiekviena diena tampa gyvenimo būdu. Dalyvavimas įvairiose su pirtimis susijusiomis veiklomis, dalyvavimas varžytuvėse, seminaruose suteikia dar daugiau žinių ir pasitikėjimo savimi ir nors man jau virš 50-imties, tačiau aš turiu dar daug tikslų ir svajonių, nes kaip liaudies išmintis sako: „PIRTYJE PRALEISTAS LAIKAS Į GYVENIMO TRUKMĘ NEĮSKAIČIUOJAMAS“

Kontaktai

Gintarinė Pirtis