Aridas Pabedinskas

Valdybos pirmininkas

aridas pabedinskas

Moto

Kiekviena pirtis turi turėti pirtininką. Pirtininkas, svarbiausias žmogus lietuviškoje pirtyje.

Patirtis

Kol neturėjau savo pirties, buvau keliaujantis pirtininkas. Tačiau nuo 2006 metų pradėjau profesionaliai teikti sveikatingumo paslaugas savo pirtyje. Niekada nesivaržiau pirtyje, man pirtis poilsio ir ramybės, atsipalaidavimo vieta. Laikausi posakio „…kas vyksta garinėje, tegul ir lieka garinėje…“.Kadangi esu ne tik pirtininkas, bet ir masažuotojas, daug dėmesio skiriu dalinimuisi patirtimi. Profesinio rengimo centre, mokau masažo specialybės mokinius pirtininko darbo paslapčių, o taip pat savo vanojimo technikos, kurią esu pavadinęs – „Masažas vantomis“.

Siūlomų paslaugų ypatumai

Teikiamų paslaugų tikslas supažindinti su saugiomis lietuviškos pirties tradicijomis, sudaryti sąlygas savarankiškai arba su pirties meistro pagalba atlikti sveikatingumo procedūras. Pirtyje vykstantys procesai (kaitinimasis ir atsivėsinimas) veikia visas organizmo sistemas. Todėl teikiamos pirties sveikatingumo paslaugos gali turėti teigiamą poveikį lankytojų sveikatai.

Pati naudingiausia sveikatai paslauga suteikiama kai pirtininkas dirba su 1-2 svečiais. Tačiau mano edukacinės ir poilsinės pirties programos pritaikytos įvairaus dydžio žmonių grupėms, dirbu tiek su 10,  tiek ir su 100 žmonių. Viskas priklauso nuo pirties galimybių.

Kontaktai

Tel.nr. 8 698 33580